Logo-Protech-Security-horizontaal

Evenementenbeveiliging

Protech Security is een toonaangevend bedrijf in evenementenbeveiliging dat deskundige en gecertificeerde beveiligingsexperts levert voor allerlei soorten evenementen en festivals in heel Nederland. Wij zijn toegewijd aan het creëren van een veilige en betrouwbare omgeving voor onze klanten.

Onze expertise en jarenlange ervaring stellen ons in staat om hoogwaardige diensten aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Of u nu op zoek bent naar een gecertificeerde verkeersregelaar, een professionele bewaker of een vriendelijke gastvrouw, Protech Security kan binnen 24 uur leveren.

Onze beveiligingsprofessionals zorgen ervoor dat uw evenement veilig en zonder onderbrekingen verloopt. We kunnen onze beveiligers kleden in de door u gewenste stijl, of het nu casual of gekostumeerd is.

Naast evenementenbeveiliging zorgen wij er ook voor dat verkeersregelaars aanwezig zijn om het verkeer in en rond de evenementenlocatie in goede banen te leiden. Bij Protech Security staat gastvrijheid hoog in het vaandel, omdat we weten dat de eerste indrukken de sfeer van een evenement bepalen.

Protech Security

FLEXIBEL

Bij beveiligingswerkzaamheden is elke 
dag anders en vraagt om flexibiliteit
 

TEAMWORK

Samenwerking vereist vertrouwen, duidelijke afspraken 
en een gemeenschappelijk doel.
 
 

KWALITEIT

Onze diensten voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

KLANTGERICHT

Wij stellen uw tevredenheid als klant altijd voorop. 
×