Logo-Protech-Security-horizontaal

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging is een cruciaal aspect voor elke onderneming die de veiligheid van hun bedrijf tijdens en na werktijd willen waarborgen. Onze beveiligers zorgen voor bescherming tegen diefstal en schade aan eigendommen, door het uitvoeren van controles voorafgaand aan de werkdag.

Deze controles worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alles in orde is voordat werknemers het gebied betreden, zodat onze beveiligers potentiële gevaren kunnen voorkomen. Bovendien coördineren we het laden en lossen van materialen en houden onze beveiligers een oogje in het zeil voor mogelijke diefstallen of pogingen om schadelijke voorwerpen een gebouw binnen te brengen.

Onze beveiligers voeren ook toegangscontroles uit om te zorgen dat alleen geautoriseerde personen het gebouw betreden en verlaten. Het inhuren van betrouwbare beveiligers is van groot belang voor de veiligheid van zowel mensen als eigendommen. Werknemers kunnen werken met het vertrouwen dat hun veiligheid te allen tijde gewaarborgd is, waardoor zij met een gerust hart kunnen werken.

Protech Security

FLEXIBEL

Bij beveiligingswerkzaamheden is elke 
dag anders en vraagt om flexibiliteit
 

TEAMWORK

Samenwerking vereist vertrouwen, duidelijke afspraken 
en een gemeenschappelijk doel.
 
 

KWALITEIT

Onze diensten voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

KLANTGERICHT

Wij stellen uw tevredenheid als klant altijd voorop. 
×